Go Back   Tibia ML Forum > Svenska > Förslag & Fel

Notices

Förslag & Fel Ge förslag om nya saker till det svenska forumet och rapportera fel/stavningsmisstag på den svenska delen av sidan.


Reply
 
Thread Tools
Old February 4th, 2010, 17:21   #1
sylar92
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Age: 24
Posts: 2
sylar92 is on a distinguished road
Default Tibia fungerar inte som det ska HJÄLP

Jo, har alltid haft något problem när jag ska spela tibia, kvittar med vilken dator. Förr dog datorn o skärmen hacka, nu är det andra saker på gång.

Windows 7 32 mbit, men var samma sak på windows vista

Grafikkort- nvidia geforce 9600 gt
4 i ram
2.4 processor
24 mbit internet
ej trådlöst



1. Min fps på Opengl grafiken går inte över 60, och går bara under ju mer folk o saker som är i skärmen

2. På tibia 8.50 fårjag debugg av direct x 9 men på 8.54 går det bättre.

3. direct x 5, körde jag med ett tag eftersom det var det ända som gick, men då fick jag lida med fps lagg och lagg var tredje square meter jag tog

4. Alla grafiker som jag använder laggar både med fps o utan

5. Det är på ots som jag lirar det fuckar ur på, har slutat med rl så vet inte men det är förmodligen samma sak.

6. har frågat datorsnillen om hjälp, dem säger kolla kombiabilitetsläge o ändra, jo jag har ändrat det tusen gånger o testat alla, o köra som adminstratör går inte, står det att jag har fel acc o pass fast jag inte har det.

7. Har installerat nya drivrutiner också o testat massa skit men inget verkar gå..

har lirat en del Heroes of Newearth nu eftersom tibia inte går bra, men nu var jag sugen igen att börja på en seriös ot med massa folk! SNÄLLA HJÄLP MIG, kom med förslag osv
sylar92 is offline   Reply With Quote
Old February 28th, 2011, 11:37   #2
danne810
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Age: 21
Posts: 11
danne810 is on a distinguished road
Default

Hmm.. borde ju funka men jag kör med max fps och dx 9 utan problem. visst laggar det ibland och hackar lite längst upp på skärmen. men finns inte mkt man kan göra.. Pga att tibia inte är så särkillt nytt spel skulle det antagligen fungera bättre på en äldre dator då dessa har lägre inställningar som är mer kompatibelt till tibia.
danne810 is offline   Reply With Quote
Old March 10th, 2011, 11:57   #3
Dumjaevl
Junior Member
 
Dumjaevl's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Hemma
Age: 18
Posts: 13
Dumjaevl is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Dumjaevl
Default

Jag kör ju på min mors netbook ibland , och gick ju fan inte se något på skärmen när man spelade tibia , allting låg hullerombuller, så jag gjorde såhär.

1. Options>Graphics>Advanced och sätt på Dx5
2. Ändra Framerate till 30
3. Kör tibia i adminisatör

Hoppas detta hjälpte.

MvH // Dumjaevl
Dumjaevl is offline   Reply With Quote
Old August 5th, 2011, 18:25   #4
Forest
Junior Member
 
Forest's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Age: 19
Posts: 11
Forest is on a distinguished road
Default

stäng av din v-sync om din fps inte går över 60
__________________
Forest is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kommer inte in på tibia.com Svedje Game-chat 8 April 5th, 2011 23:48
Kan inte starta tibia rossi Game-chat 3 March 10th, 2011 11:59
Dator hjälp. [Nätagrigatet gör inte "standby". + Ett problem till.] Tullis Allmänt snack 23 March 1st, 2007 15:33
Print screen, fungerar ej. Rullis Allmänt snack 11 January 5th, 2007 00:34
tibia inte igång :/ Baba Game-chat 1 October 24th, 2006 14:11


All times are GMT +2. The time now is 23:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc. Tibia on Mmotter
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios
© Tibia ML 2007 - 2014, all rights reserved.